Live Αποτελέσματα Ημέρας


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Συνταγές : Η Ιστορία του Cheese Cake!


Η Ιστορία του Cheese Cake!


Μάθετε για το απίθανο γλυκό που προτιμάν πολλοί!



Ας μάθουμε μερικά πράγματα για την ιστορία του Cheesecake! Όχι ότι όταν το τρώμε θα μας αλλάξουν κάτι αλλά λέμε τώρα...

Η ιστορία cheesecake θεωρείται για να έχει δημιουργηθεί στην αρχαία Ελλάδα. Η πρώτη καταγραμμένη αναφορά cheesecake ήταν πότε εξυπηρετήθηκε στους αθλητές κατά τη διάρκεια των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων που κρατήθηκαν σε 776 π.χ. Αιώνες αργότερα, cheesecake εμφανίστηκε στην Αμερική. Οι συνταγές παρουσιάστηκαν από τους μετανάστες.

Για το New York Cheesecake, οι συνταγές γίνονται με έναν συνδυασμό τυριού κρέμας και ιταλικών κέικ τυριών που γίνονται με το τυρί ricotta. Στις αρχές της δεκαετίας του '20, αυτό το ιδιαίτερο μεταξωτό ύφος του τυριού κρέμας αναπτύχθηκε στην περιοχή της Νέας Υόρκης. Οι συνταγές εισήχθησαν από τα εβραϊκά delicatessens στην πόλη της Νέας Υόρκης. Η νεώτερος Reuben Arnold, ο ιδιοκτήτης του θρυλικού εστιατορίου τύρφης στο 49ο και Broadway στην πόλη της Νέας Υόρκης και ένας απόγονος των μεταναστών από τη Γερμανία, απαίτησαν η οικογένειά ότι του ανέπτυξε την πρώτη cheesecake κρέμας συνταγή. Το Cheesecake του Reuben ήταν τόσο καλό, κέρδισε ένα χρυσό μέταλλο στην παγκόσμια έκθεση του 1929.

Οι ανώτερες ιδιότητες που κάνουν κλασικό cheesecake ύφους της Νέας Υόρκης Reuben είναι μια κρούστα κροτίδων του Graham, μια κρεμώδης σύσταση, και ευδιάκριτη γεύση λεμονιών που είναι σταθερή αλλά ελαφριά στην πυκνότητα. Κάτω από σας θα βρει την κλασική Cheesecake ύφους της Νέας Υόρκης του συνταγή.

Πηγή : tzitzifiogkos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 7 μέρες

Κουπόνι Στοιχήματος με Live Αποτελέσματα