Live Αποτελέσματα Ημέρας


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ταινίες : To «Μuppet Show» επιστρέφει


To «Μuppet Show» επιστρέφει


Δεκατρία χρόνια μετά στη μεγάλη οθόνη


Η τελευταία φορά που είδαμε αυτές τις μαριονέτες στην οθόνη ήταν στην ταινία «Muppets from Space» (1999). Αρκετά χρόνια μετά, το δημοφιλές Muppet Show που δημιούργησε ο Αμερικανός Τζιμ Χένσον επιστρέφει. 

Η νέα ταινία «The Muppets» θα προβληθεί την άνοιξη του 2012 στην Ευρώπη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βρετανός Τζέιμς Μπόμπιν και συμμετέχουν ο Τζέισον Σίγκελ και η Έιμι Άνταμς


Η επιστροφή του Κέρμιτ και της παρέας του είναι μία από τις πιο μεγάλες επιστροφές στην ιστορία του σινεμά. Τα τηλεοπτικά «Muppet Show» κυριάρχησαν στη βρετανική τηλεόραση από το 1976 μέχρι το 1981 κερδίζοντας 14 εκατομμύρια θεατές στη Βρετανία. Ο Κέρμιτ, η Μις Πίγκι και η παρέα τους έγιναν σταρ σε περισσότερες από 200 χώρες του κόσμου. 

Στη νέα ταινία η ιστορία έχει ως εξής: Ένας οπαδός των Muppets βάζει στόχο να «αναγεννήσει» και να επανενώσει τις μαριονέτες πριν φθαρούν εντελώς από τον χρόνο. Ο Κέρμιτ ο βάτραχος ζει σαν συνταξιούχος σε μια μανσιόν στο Bel Air περικυκλωμένος από γείτονες σούπερσταρ, ενώ η Μις Πίγκι έχει βρει δουλειά ως δημοσιογράφος στη Vogue του Παρισίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 7 μέρες

Κουπόνι Στοιχήματος με Live Αποτελέσματα