Live Αποτελέσματα Ημέρας


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση : Έσφαξε τη γιαγιά του


Έσφαξε τη γιαγιά του γιατί... του είχε κάνει μάγια



Πρώτα στον ψυχίατρο και μετά στον ανακριτή ο 25χρονος





Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγείται ο 25χρονος που σκότωσε με περισσότερες από 18 μαχαιριές τη γιαγιά του, μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή, στον Πόρο Ηρακλείου.

Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι ο 25χρονος θα ζητήσει αναβολή ώστε πρώτα να εξεταστεί από ψυχίατρο και κατόπιν να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας.




Ο 25χρονος, που είναι χρήστης ναρκωτικών, κατά τη κατάθεσή του στην αστυνομία, έπεφτε σε αντιφάσεις, διηγούμενος το σενάριο που είχε επινοήσει για να γλιτώσει τη σύλληψη.




Ωστόσο, ο νεαρός «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του, ενώ μαζί με αυτόν συνελήφθη ο 22χρονος φίλος του, που πληροφορήθηκε τη δολοφονία της 85χρονης Μαρίας Λεφάκη από το συμφοιτητή του αλλά το αποσιώπησε, ενώ συνελήφθη και ένα τρίτο άτομο που νωρίτερα είχε προμηθεύσει με ναρκωτικά τους δύο νεαρούς.

Στο σπίτι βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν πάνω στο σώμα της άτυχης 85χρονης. Ο 25χρονος, μάλιστα, φαίνεται πως είχε τόσο μένος, ώστε το πρώτο μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα, έσπασε πάνω στη γιαγιά του, ενώ κατόπιν πήγε ξανά στην κουζίνα και πήρε δεύτερο μαχαίρι, για ... να συνεχίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τις τελευταίες 7 μέρες

Κουπόνι Στοιχήματος με Live Αποτελέσματα